kinder fotograaf

Ik ben Liesbeth Desodt, geboren in 1988. Ondanks mijn jonge leeftijd heb ik samen met mijn man 4 flinke zoontjes. Wat mij betreft is er nooit genoeg leven in de brouwerij zodat ik ons gezin heb aangevuld met een hond, twee poezen en vijf kippen.

Ik volgde een opleiding verpleegkunde en interieurvormgeving en ben zodoende altijd bezig geweest met mensen en vormgeving. Fotografie vormt daar van nature een onderdeel van.

Op aangeven van vrienden en familie besloot ik na veel wikken en wegen om zelf aan de slag te gaan als fotografe. Zo kan ik het sociale combineren met mijn voorliefde voor mensen, dieren en vormgeving. Alles waar ik van hou. Mens, dier en plezier in een mooie context en vastgelegd voor de eeuwigheid, meer moet het niet zijn. Ik hou ervan om die speciale momenten zoals een zwangerschap, huwelijk, geboorte of communie vast te leggen. Dit zijn bijzondere herinneringen die nadien nog vaak bekeken worden. 

Mijn stijl? Foto's moeten in de eerste plaats een bepaalde sfeer en gevoel opwekken. Dit kan enkel als de aandacht voor afwerking groot is en de aanpak ongedwongen. De mooiste foto's worden vaak onbewust genomen dus ik profiteer graag van deze momenten. Een shoot begint steevast met een goede babbel zodat we elkaar leren kennen.

Contacteer me gerust voor meer info of een vrijblijvende offerte.

Liesbeth

© 2020 by Ellies fotografie

  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon